Lovely saturday
Det va faktist ganska kallt då..
kollade precis på termometern, det är liksom 16.8 c.
jag ska uuuuuuuut!
Sen in i duschen, fixa mig.
Sitter och hökar vid radion 24/7!! :D
Wiiiiiiiiiiiiii :D
Det är E.M.D. - weekend på Rix FM , det har ni väl inte missat?
I morgon, söndag, är dom programledare mellan 13-16:00.
Det mååååste ni lyssna på!!
:)
Snart blir det mat, rester från igår.
asså jag dooog va gott det va :D
the recept is heeeere:
20 min.
6 pers.
2 paket bacon (140 g)
1 burk kräftstjärtar (350 g)
12 körsbärstomater
150g championjoner
½ röd chilli, tec spansk peppar
1 knippa persilja
1 msk smör
1 msk balsamvinäger
1 tsk honung
1 påse färsk spenat (150g)
5 dl lättgrädde (5%)
1 grönsaksbuljongtärning (gärna med persilja och vitlök)
1 dl riven parmesanost
½ tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
1 msk majsstärkelse
•© Strimla baconet och stek det knaprigt, låt rinna av på hushållspapper.
•© Låt kräftstjärtarna rinna av.
•© Ansa tomaterna, ansa och halvera champinjonerna.
•© Kärna ut och strimla chilin, hacka persiljan.
•© Fräs tomater och svamp i smör i ca 3 min.
•© Tillsätt vinäger och honung och fräs ytterliggare 1 min.
•© Blanda ner chili, persilja och spenat och häll över grädden.
•© Smula i buljongtärningen och puttra ca 5 min.
•© Vänd bacon, kräftstjärtar och parmesan, smaka av med salt och peppar.
•© Rör ut majsstärkelsen i lite kallt vatten, blanda redningen i såsen och koka upp.
•© Servera såsen till nykokt pasta
GOTT VA?
mamma kommer och hämtar mig sen och då ska vi te eurostop, ska kolla efter vår/sommar kläder :)
dessa kläderna blir det idag :)